Wenst u
een offerte ?
meer info

Gevelreiniging

Print

Op vlak van gevelreiniging werken wij enkel met producten van de hoogste kwaliteit die bovendien milieuvriendelijk zijn. Er zijn verschillende technieken voor de reiniging van gevels.
Hieronder vindt u een kort overzicht van onze meest gebruikte werkwijzen.

  • Nevelstraaltechniek: dit is een moderne technologie die tegemoet komt aan al uw eisen. Bovendien is deze techniek milieu- en ondergrondvriendelijk en dus geschikt voor elke gevel. Met deze speciale techniek kunnen verflagen, coatings, vervuilingen,... verwijderd worden zonder dat de ondergrond wordt beschadigd.
  • Rotatiestralen: Deze techniek kan gebruikt worden om vuil en verf van steen, staal en natuursteen te stralen. Water en ertsvrij zand worden in een ketel onder hoge druk gemengd, waarna beide onder lage druk op de gevel worden gespoten. Zo wordt de gevel als het ware geschild terwijl de eigenschappen van de stenen toch bewaard blijven.
  • Zachte reiniging: Dit is de meest gebruikte methode om uw gevel te reinigen. Omdat we hier werken met kokend water, is deze techniek ook uiterst efficiënt onder lage druk. Daardoor wordt de gevelstructuur helemaal niet beschadigd. Omdat de meeste vervuiling op gevelstenen wordt gevormd door algen, die door het warme water helemaal week worden, krijgt u een nog beter resultaat.

Wenst u meer informatie of een gratis prijsofferte? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon nummer 02/454.88.80 of per email op volgend adres info@orisma.be.

Back to Top